E-learning SWPBS

Hij is er! De e-learning voor SWPBS. De e-learning kan worden ingezet om nieuwe medewerkers mee te nemen in de aanpak op jullie school, maar kan ook worden benut om kennis over specifieke PBS-onderwerpen op te frissen.

Wat voor soort e-learning is het?
De e-learning over SWPBS is een zogenaamde blended e-learning. Dit betekent dat deelnemers zowel online als offline werken. In het online aanbod wordt SWPBS uitgelegd aan de hand van theorie, artikelen en filmpjes. De deelnemers leren meer over de pijlers van SWPBS, de theoretische onderbouwing en de ‘puzzelstukken’ die gebruikt worden bij het neerzetten en uitvoeren van de stevige basis voor alle leerlingen. Er worden interactieve opdrachten doorlopen waardoor de deelnemer op een actieve manier bezig is met de kennis die net is opgedaan.
Klik hier voor meer informatie

De PBS-puzzel vormt ook de basis van de verdere leerroute. Iedere week wordt een nieuw puzzelstuk behandeld, gevolgd door korte ‘offline’ opdrachten die op de werkvloer worden uitgevoerd. De deelnemer wordt door school gekoppeld aan een PBS-Buddy (een ervaren PBScollega) van school, zodat hij of zij kan meekijken en/of onderdelen kan oefenen. De PBS-Buddy kan waar nodig helpen bij het maken van de opdrachten zodat de deelnemer de e-learning succesvol kan afronden!

De opbouw van de e-learning

Wilt u zich aanmelden voor deze e-learning? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..